Івано-Франківськ

Прикарпатців попереджають про небезпечні кукурудзяні чипси

Товар експортувався з Німеччини.

FB IMG 1663838540258 scaled

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про виявлення тропанових алкалоїдів у кукурудзяних чипсах, пише ПІК. 

“Товар експортувався з Німеччини (виробник: Alnatura Produktions- und Handels GmbH, Germany) до України (отримувач: ТОВ «БЮРО ВИН» вул. Мечнікова, 9, м. Київ, 01021; ТОВ «ТС Плюс», вул. Краснова, 27, м. Київ, 03115)”, – йдеться у повідомленні.

Операторам ринку необхідно вилучити з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність

Споживачі у разі виявлення вказаного харчового продукту закликають повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Алкалоїди велика група вторинних рослинних речовин, які містять один чи більше атомів азоту, частіше у складі гетероциклічного кільця, мають лужні властивості, більшість з них чинить виражену фармакологічну дію на організм людини й тварин. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено