Івано-Франківськ

Українська авіація нанесла 21 удар по ворогу з неба: які втрати окупантів

Морськими піхотинцями знищено ворожий гелікоптер Мі-24 з землі в районі Костромки.

Українська авіація нанесла 21 удар по ворогу з неба: які втрати окупантів

За минулу добу, 21 вересня українська авіація завдала 21 удар по окупантам на півдні нашої держави. При спробі ворога проводити повітряну розвідку, нашими пильними підрозділами виявлено і знищено 2 шпигуни типу “Орлан-10”. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, пише ПІК.

“Саме з метою убезпечення своїх підрозділів від авіаційних і ракетних ударів, росіяни розгорнули підрозділи протиповітряної оборони в Бериславському районі”, – йдеться у повідомленні.

Результати виконання майже 280 вогневих завдань нашими ракетно-артилерійськими підрозділами:

  •  ураження двох командних пунктів безпосередньо в Херсоні,
  • двох пунктів управління в Нововоскресенському й Дудчанах,
  • складів боєприпасів в П’ятихатках та Херсоні, трьох районів скупчення озброєння, техніки і живої сили в Дудчанах і Новій Каховці, а також радіолокаційної станції “Зоопарк” в Крутому Яру.

“При спробі окупантів реалізувати задум з переміщення з одного берега Дніпра на інший, нашим вогневим контролем було зупинено намагання проїхати Каховської дамбою та відплисти баржою з Херсону”, – додають в ОК “Південь”.

Тож підтверджені втрати ворога складають 41 рашист, 4 танки, 12 одиниць іншої авто-бронетехніки та зенітно-ракетний комплекс “Бук-М2/3”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено