Івано-Франківськ

Захисники півдня на Миколаївщині збили одразу 5 російських дронів-камікадзе

Обстановка на південнобузькому напрямку залишається складною, але контрольованою.

Захисники півдня на Миколаївщині збили одразу 5 російських дронів-камікадзе

На Миколаївщині вчора, 22 вересня нашою авіацією нанесено 13 ударів по ворогу, силами протиповітряної оборони в Миколаївському та Баштанському районах збито 5 дронів-камікадзе, скерованих росіянами по наших позиціях. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, пише ПІК.

“Ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 280 вогневих завдань, в тому числі із ураження 2 пунктів управління в Бериславі та Новій Каховці, 3 осередків ворожих сил та техніки в Херсонському й Каховському районах, 1 складу з боєприпасами – в Бериславському. Намагання ворога з настанням темряви спрямувати колонну військової техніки по Каховському мосту зупинено контрольним вогневим ураженням. Результати дорозвідуються”, – йдеться у повідомленні.

Наразі підтверджені втрати противника складають: 18 рашистів, 3 крупнокаліберні гаубиці “Мста-Б” та “Мста-С”, 2 танки та 2 одиниці іншої авто-бронетехніки. Підтверджено результативне ураження напередодні понтонної переправи в районі Львового.

До слова, у Чорному морі корабельне угруповання ворожого флоту поповнилось до 14 одиниць. Відтепер на бойовому чергуванні 3 надводних і 1 підводний ракетоносій із загальною кількістю 28 “Калібрів”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено