Івано-Франківськ

У журбі та глибокій скорботі: Калуська громада попрощалася зі своїм воїном (ФОТО)

Герою було лише 45. Виховував синів, зводив будинок, мав мрії, будував плани, які обірвала жорстока війна та російський ворог.

6 2 scaled

«Як я синам буду дивитися у вічі? Якщо не я, то хто?» – з такими словами Герой взяв зброю до рук і став на захист рідної землі у боротьбі проти московського ворога.

Вірний військовій присязі, боєць мужньо та хоробро захищав свою державу до останнього подиху, інформує ПІК зі посиланням на Калуського міського голову Андрія Найду.

З Василем 9 днів не було зв’язку. Дружина почала вже бити на сполох. Аж раптом 20 вересня о 17.40 год прийшло таке довгоочікуване повідомлення: «Я живий. Все добре. Зателефоную».

Та, на жаль, вони так і не встигли переговорити, бо через дві години був ворожий обстріл, який забрав життя найріднішого.

2 11 scaled

3 5 scaled

4 2 scaled

5 2 scaled

«Низький уклін та глибока вдячність Герою за самовідданість! Вічна та світла пам’ять нашому захисникові Василю Фальовському! Щирі співчуття сім’ї, родині, знайомим, побратимам. Василь Фальовський житиме вічно у наших серцях та нашій пам’яті!», – йдеться у повідомленні.

1 12 scaled

Нагадаємо, у бою за Україну загинув освітянин, депутат двох скликань з Івано-Франківщини.

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено