Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. Франківський “Ураган” утримує лідерство у Екстра-лізі (ВІДЕО)

Прикарпатські "дракони" вдома впевнено обіграли хмельницьких "солоків".

ole 0149

«Ураганівцям» вдалося збільшити перевагу в рахунку вже після середини другого тайму, коли Фаренюк підставив свою голову під удар Шотурми, підкорегувавши політ м’яча у ворота Шевченка, інформує ПІК із посиланням на офіційний сайт НФК “Ураган”.

А ще за кілька миттєвостей свій «автограф» у воротах «Сокола» залишив Швед, після чого Шевченко залишив «пост № 1», віддавши його «під відповідальність» Бабенка.

У свою чергу, наставник «Урагану» Максим Павленко піл кінець гри дав можливість пограти резервістам, які теж не пішли з майданчику без результативних дій.

На 38-й хвилині Дичук перехопив передачу суперників та організував вихід на ворота Бабенка, який після пасу від капітана юніорської збірної України завершив Масевич, котрий не дав Бабенку відіграти на «нуль.

І тільки після цього «Сокіл» зміг відповісти «голом престижу». Це на останній хвилині гри зробив Гуцуляк, який «розмочив» Хом’яка. Заради справедливості, скажемо, що бодай би на гол у цій зустрічі «Сокіл» і награв, і заслужив. Однак, це не врятувало підопічних Романа Ковальчика від поразки.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 6:1
Голи: 
С. Моспан (12, 25), Микитюк (18), Фаренюк (34), Швед (36), Масевич (38) – Гуцуляк (40)
«Ураган»: Савенко (Хом’як, 38) – Швед, Корсун, Шотурма, Фаренюк – Микитюк, С. Моспан, Терентьєв, Абакшин – Масевич, Дичук, Ткачук, Сименко.
«Сокіл»: Шевченко (Бабенко, 36) – Бабак, Первєєв, Хамдамов, Абзалов – Гуцуляк, Сохорук
Попередження: Первєєв (9)

Результат іншого матчу 3-го туру (24.09):  “in.IT” (Львів) – “Кардинал-РС” (Рівне) – 2:3. “Енергія” (Львів) – вільна від гри

ole 014911

Наступні поєдинки (4-й тур, 01.10): “Кардинал-РС” – “Ураган”; “Енергія” – “in.IT”.

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено