Івано-Франківськ

Закладав наркотики у парку Львова: затримали молодого чоловіка

За рішенням суду зловмисник перебуває під вартою без права внесення застави.

308827387 461354052703038 1448863767637267472 n scaled

У Львові поліцейські затримали наркозбувача, який здійснював закладки в одному із міських парків, повідомляє поліція Львівської області, пише ПІК.

26-річного мешканця Львова, причетного до розповсюдження «амфетаміну», викрили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно із слідчими Львівського районного управління поліції №1 за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

“22 вересня при поверхневому огляді у підозрюваного було виявлено 42 пакунки з речовиною, схожою на «амфетамін», також встановлено, що зловмисник встиг зробити 6 закладок”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу чоловіка – 26-річного мешканця Львова.

“Під час невідкладного обшуку, проведеного за місцем його проживання, поліцейські виявили та вилучили пакет вагою близько 400 грамів з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», зіп-пакет з речовиною рослинного походження, схожою на «канабіс», фасовані пакети із наркотичними та психотропними речовинами, готові до розповсюдження, а також електронні ваги та інші речові докази”, – зазначають у поліції.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду зловмисник перебуває під вартою без права внесення застави.

Правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших осіб, причетних до вчинення злочину.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено