Івано-Франківськ

Синій вир: на Прикарпатті лісівники облаштували нове місце відпочинку (ФОТО)

Рекреаційне місце облаштували поблизу гірської річки Чечва, на в'їзді в село Суходіл, лісівники Брошнівського лісгоспу.

Синій вир: на Прикарпатті лісівники облаштували нове місце відпочину (ФОТО)

На Прикарпатті з’явилася нова рекреаційна зона “Синій вир”. Альтанки, мангал, місця для вогню, лісові меблі, дитячий майданчик, смітники, вбиральня, місця для наметів та стоянка для авто – для відпочивальників будь-якого віку. Про це повідомляє Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства, пише ПІК.

«На часі грибний сезон, багато людей відвідують ліс, тому задля безпечного відпочинку, ми облаштували цю зону рекреації. Відомо, що значна кількість лісових пожеж стається саме через необережне поводження з вогнем, щоб запобігти цьому, працівники нашого підприємства облаштовують спеціалізовані місця відпочинку. З початку війни ліс для багатьох став ще й місцем психологічної реабілітації, відновлення. Тому створення таких місць відпочинку на лоні природи не є зайвим», – каже Микола Шиян, лісничий Суходільського лісництва.

Рекреаційні зони «Конвалія», «Батин» (Рожнятівське лісництво), «Дубки», «Бучки» (Дубівське лісництво), «Полянка» (Ілемнянське лісництво) добре знані у колах мандрівників, полюбляють їх і місцеві жителі.

До слова, загалом у держлісфонді Франківщини лісівники облаштували близько 140 місць відпочинку.

br2 scaled br4 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено