Івано-Франківськ

ЗСУ активізували наступ на двох напрямках, – британська розвідка

217 день Україна чинить героїчний спротив російським окупантам.

729 486 62fb17dc4fc4e 2

Останніми днями Україна активізувала свої наступальні операції на північному сході країни. Частини повільно просуваються як мінімум на двох напрямках на схід від річок Оскіл та Сіверський Донець, де групувалися сили ЗСУ після попереднього наступу на початку місяця.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Twitter, пише ПІК.

Як зазначається у зведенні, росія створює сильнішу оборону, ніж раніше, ймовірно тому, що український наступ тепер загрожує частинам Луганської області, коли завершується голосування на так званому референдумі щодо приєднання до російської федерації.

За даними британської розвідки, важкі бої також тривають у Херсонській області, де російські сили на правому березі Дніпра залишаються у скрутному становищі.

росія продовжує наполегливі спроби просунутися в районі Бахмута на Донбасі, попри те, що вона стикається із серйозним тиском на своїх північних та південних флангах.

«Ймовірно, це пов’язано з політичним тиском, оскільки росія використовує сили, які інакше могли б посилити інші фланги», – вважають у Міноборони Британії.

Раніше британська розвідка повідомляла, що військові невдачі та оголошена мобілізація знижують патріотичну підтримку війни серед жителів росії.

Сьогодні, 28 вересня, у Генштабі ЗСУ розповіли, що українські військові били по ворожих силах з неба і землі, уразивши 30 пунктів зосередження росіян.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено