Івано-Франківськ

У Калуській громаді усиновили 43 дитини

Щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення, який збігається із днем  християнського свята Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Family13

У Калуській громаді, за рішенням суддів, усиновили вже 43 дитини.

Про це розповів голова Калуської міської територіальної громади Андрій Найда, пише ПІК. 

“Доброта і любов — головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо тепер про дітей-сиріт та дітей, які залишилися без батьківського піклування”, – зазначив очільник громади.

У громаді на обліку дітей, які можуть бути усиновлені, перебуває 8 дітей, віком від 7 до 16 років. На облік кандидатів в усиновлювачі взято 2 сім’ї.

Громадяни України, які бажають усиновити дитину мають право:

  • отримати консультацію щодо процедури усиновлення дитини ( в тому числі в онлайн-режимі)
  • звернутися із відповідною заявою про взяття їх на облік кандидатів в усиновлювачі, шляхом подання відповідної заяви за місцем свого проживання безпосередньо до Служби у справах дітей Калуської міської ради ( вул. С.Бандери, 18,3 поверх, м. Калуш) або через Єдиний державний вебпортал електронних послуг (Дія) та інтегровані з ним інформаційні системи Мінсоцполітики, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено