Івано-Франківськ

223 доба війни в Україні: окупанти здійснили понад 100 обстрілів з РСЗВ

Від ворожих ударів постраждали більш ніж 20 населених пунктів. Зокрема, Білогорівка, Зайцеве, Мар’їнка та Бахмут.

223 доба війни в Україні: окупанти здійснили понад 100 обстрілів з РСЗВ

223 доба війни в України: за минулу добу, 3 жовтня окупанти завдали 3 ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснили понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це вранці, 4 жовтня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. На інших напрямках противник здійснював обстріли з танків та артилерійських систем різних типів.
  • На Краматорському напрямку ворог здійснював мінування на маршрутах можливого висування підрозділів Сил оборони.
  • У місті Твер, через відсутність викладацького складу та технічних спеціалістів, які залучені до війни в Україні, у військовій академії повітряно-космічної оборони призупинено навчання на окремих курсах.
  • РФ відправляє на війну з Україною війська росгвардії, що базуються в адміністративних межах сибірського військового округу та контингенту російських військ в Сирії.
  • За минулу добу українські військові відбили атаки противника в районах населених пунктів Виїмка, Майорськ, Спірне, Озерянівка, Бахмутське, Кам’янка та Тернові Поди.
  • Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 22 удари. Підтверджено ураження 3 опорних пунктів, 16 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 3 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили два БпЛА ворога.
  • Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили 2 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади з боєприпасами, об’єкт протиповітряної оборони, а також 5 інших важливих об’єктів противника.

Віримо у ЗСУ! Разом переможемо! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено