Івано-Франківськ

Поселили в один номер з росіянкою: франківка розповіла про інцидент на міжнародному конкурсі краси

Іванофранківку, яка представляє Україну на міжнародному конкурсі краси, вирішили поселити в один номер з росіянкою.

310551751 156888956969486 7799528808143358640 n scaled e1664971061631

На конкурсі Miss Grand International 2022 Україну представлятимете іванофранківка Ольга Василів. Конкурс повинен пройти 25 жовтня в Індонезії, куди дівчина вже вирушила.

Однак, у своїй соціальній мережі, франківка поділилася неприємним інцидентом, з якого розпочалася її поїздка на конкурс, пише ПІК. 

Ще в дорозі Ольга Василів дізналася, що її вирішили поселити в одному номері з російською учасницею.

Після цього, вона опублікувала допис в якому висловила обурення, щодо ситуації, яка склалася, та закликала дирекцію конкурсу звернути увагу на її почуття.

“Я доросла людина з власними думками та перспективами. Це не щось сфабриковане, чи відірване зі сторінок книги, чи вигадане в байках. Це я. Це мої почуття, це моє минуле, мої знання, мої здібності та моя історія. Ніхто в цьому світі не має права забирати це у мене або сумніватися. Моя думка важлива! Моя історія важлива! Мої почуття важливі!

 Сьогодні моя історія така: весь час я на довгому шляху до конкурсу @missgrandinternational в якому моя головна мета, мета та місія – розповісти світу про свою країну, про наш український дух, про нашу красу, про нашу силу та про те, що ми знову витримуємо правильно зараз”, – йдеться у дописі.

Zapysaty 5 scaled

Ольга Василів звернулася до президента конкурсу, щоб знайти вирішення неприємного інциденту. Вона також закликала своїх читачів поділитися цією історією, щоб вона набула розголосу.

“Я отримала листа, який викликав у мене почуття люті та болю – мій призначений сусід буде конкурентом з країни-терориста, з країни, яка втратила всі закони й порядок, з країни-деспота, від огидної та оманливої плями на тілі нашої прекрасної планети, з руzzii.

Дорогий @nawat.tv, повірте, я також за мир, за любов, дружбу і підтримку, але не за тих, кого не можу пробачити. Не для тих, хто катує моїх братів і сестер. Не для тих, хто забрав життя стількох земляків українців. Я важлива! Моя думка важлива! Мої почуття важливі, і моя Україна важлива! Слава Україні”, – пише дівчина.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено