Івано-Франківськ

Кулеметниця з Прикарпаття планує видати збірку поезій про війну

Дівчина нині виконує бойові завдання на Донеччині та у складі кулеметного взводу механізованої бригади імені Чорних Запорожців успішно нищить здичавілого ворога.

1 17 scaled

Відома військовослужбовиця з Прикарпаття Оксана Рубаняк планує видати збірку поезій про війну з російським агресором, інформує ПІК із посиланням на АрміяInform.

Настав час поділитися написаним на фронті з вами. Поки в орді триває «могилізація», Збройні Сили України активно відвойовують окуповані території та стримують ворожий наступ на лінії фронту. Я, попри виконання бойових завдань, у рідкісні хвилини тиші пишу прозу та вірші. І за час мого перебування із побратимами на передовій назбиралося вдосталь поезій для збірки. Хочу вкотре нагадати світові, що війна триває, розповісти людству про її реалії, події на фронті та настрої українських військових від першої особи через поезію”, – повідомила Оксана.

Оксана Рубаняк оголосила про збір коштів на видавництво книжки. Усі охочі можуть допомогти військовослужбовиці показати світу збірку поезій про війну.

Карта, для донатів:
  • 5375411418526179 Рубаняк Оксана (монобанк)
Всі кошти, виручені від продажу збірки будуть витрачені на Збройні Сили України, а саме на необхідну амуніцію моєму взводу – кулеметному взводу окремого підрозділу 72 Окремої механізованої бригади.

Варто відзначити, що це вже буде друга збірка поезій Оксани Рубаняк, написаних нею за останні кілька років.

310816798 3610525099174551 1067919996795804836 n scaled

Нагадаємо, кулеметниця Оксана Рубаняк стала героїнею рубрики ПІК – Люди Прикарпаття, історії що надихають.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено