Івано-Франківськ

РФ вивезла з білорусі до 30 вагонів із боєприпасами: куди направилися

Уранці, 6 жовтня чотири російські літаки Ту-22М3 вдарили по Україні авіаракетами з території білорусі. Попередній такий обстріл було зафіксовано 28

153025 1 large scaled

Білорусь продовжує надавати допомогу РФ війні проти України – армія рф використовує білоруські боєприпаси, запчастини та повітряний простір для завдання авіаударів по Україні, інформує ПІК зі посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час онлайн-брифінгу представників Сил безпеки та оборони України в Military Media Center 6 жовтня 2022 року.

“Із початку жовтня з білоруських арсеналів зберігання ракет та боєприпасів на донецький та херсонський напрямки було відправлено майже 30 вагонів із боєприпасами для окупантів”, – йдеться у повідомленні.

Загалом з 24 лютого з території Білорусі було відправлено 26 ешелонів із боєприпасами – майже 250 вагонів вагою понад 10 000 тонн.

На білоруських складах, базах та арсеналах група російських офіцерів відбирає автомобільні шини, вузли, агрегати та інші запчастини до бронетехніки армії РФ для подальшого відправлення окупаційним військам.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено