Івано-Франківськ

Біль, сум, сльози: загинув воїн з Прикарпаття Роман Риндзак

З фронту надійшла страшна звістка, яка сколихнула всю Болехівську громаду.

MyCollages 2022 10 10T105222.236 scaled

Не встигли мешканці Болехівщини оговтатись від втрати болехівчанина Василя Цибика, як чорне крило війни вкотре торкнулося нашої громади. 

10 жовтня офіційно стало відомо, що 8 жовтня, захищаючи Україну від ворога, у бою за незалежність рідної країни в населеному пункті Берестове Бахмутського району Донецької області загинув болехівчанин Риндзак Роман Богданович, інформує ПІК із посиланням на Болехівську міську раду.

Під час артилерійського обстрілу, завданого нещадним окупантом, хлопець отримав поранення несумісні з життям. Захиснику було 24 роки.

“Роман, як і багато інших його побратимів, мріяв про вільну незалежну Україну, будував плани на майбутнє, але не судилося їм здійснитись, бо поклав своє молоде життя за незалежність та свободу нашої держави. Він з перших днів війни служив правдою та волею за нашу Україну, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця“, – йдеться у повідомленні міськради.

Прибуття похоронного кортежу з тілом загиблого воїна-Героя очікується завтра, 11 жовтня. Про годину прибуття та церемонію поховання буде повідомлено додатково.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено