Івано-Франківськ

ЗСУ завдали удару по окупантах на Херсонщині: знищено 100 росіян та 30 одиниць техніки

Триває 230 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо!

ЗСУ завдали удару по окупантах на Херсонщині: знищено 100 росіян та 30 одиниць техніки

За поточну добу, 11 жовтня Збройні Сили України уразили район зосередження живої сили та військової техніки противника на Херсонщині. За наявною інформацією, знищено до ста окупантів та близько тридцяти одиниць озброєння та військової техніки. Про це ввечері повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • В Запорізькій області Силами оборони за попередні дні уражено зенітний ракетний комплекс С-300, до 10 одиниць військової техніки та близько 60 військовослужбовців російських окупаційних військ.
  • Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 2 удари по районах зосередження озброєння та військової техніки противника.
  • Ракетні війська і артилерія уразили один пункт управління, 9 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 5 систем протиповітряної оборони та чотири склади з боєприпасами.
  • Протягом поточної доби окупанти застосували по нашій країні майже 30 крилатих ракет, завдали 7 авіаційних ударів та здійснили близько 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. 32 повітряні цілі було знищено підрозділами протиповітряної оборони України на різних напрямках. Це 21 крилата ракета та 11 безпілотних літальних апаратів.
  • Внаслідок масованого ракетного удару постраждала інфраструктура понад 10 населених пунктів у Львівській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій та Донецькій областях.
  • Вночі ворог задіяв 8 іранських ударних БпЛА  у Миколаївській області. Всі ці “безпілотники” знищено силами протиповітряної оборони ЗСУ.
  • За поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ та Первомайське.
Разом ми непереможні! Віримо в ЗСУ! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено