Івано-Франківськ

500 мобілізованих військових РФ прибули для поповнення втрат на тимчасово захоплених територіях – Генштаб

Ворог намагається вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

500 мобілізованих військових РФ прибули для поповнення втрат на тимчасово захоплених територіях - Генштаб

До п’ятисот мобілізованих військовослужбовців зі складу 205-ї окремої мотострілецької бригади 49 загальновійськової армії вибули в зону бойових дій для поповнення втрат противника на тимчасово захоплених територіях. Про це ввечері, 12 жовтня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

“Характерна ознаки так званого “молодого поповнення”: засоби захисту, шоломи радянського зразка і автомати АК-12, що мають дуже негативний досвід застосування”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, триває підготовка до 200 відмобілізованих військовослужбовців на базі 3-ї гвардійської бригади спецпризначення. У самій бригаді, після участі у війні проти України, кожен другий написав рапорти на звільнення або дострокове розірвання контракту.

В Генеральному штабі також зазначають, що протягом доби окупанти завдали 3 ракетні та 4 авіаційні удари по території України, здійснили до 10 обстрілів з РСЗВ. Авіація Сил оборони завдала 27 ударів.

Підтверджено ураження більш як 20 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 6 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 10 БпЛА та 4 вертольоти ворога.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні! З нами Бог!

До слова, у середу, 12 жовтня українські воїни за 18 хвилин збили 4 вертольоти ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено