Івано-Франківськ

Ердоган знову змусив чекати Путіна у Казахстані (ВІДЕО)

Російський диктатор нервого гортав папери й перечитував промову.

Ердоган знову змусив чекати Путіна у Казахстані (ВІДЕО)

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган змусив чекати російського президента на зустріч з ним. До кімнати, де мала була відбутися зустріч, першим прийшов Путін. Поки Ердогана не було, фюрер перекочувався з ноги на ногу, ходив по аудиторії та гортав папери. Відповідне відео з’явилося у соцмережі, пише ПІК.

Водночас російські пропагандисти, як завжди, знайшли своє пояснення ситуації: начебто фюрер прийшов на зустріч раніше.

“На зустрічі вони обговорили транзит російського газу. Росія хоче експортувати через Туреччину більше газу, зробивши з неї новий газовий “хаб”, щоб зберегти свій енергетичний вплив на Європу. Таку пропозицію зробив Путін своєму турецькому колезі”, – пише УНІАН.

Ердоган не відповів на телевізійну частину їхньої зустрічі, але представник Кремля Дмитро Пєсков сказав, що обидва президенти розпорядилися швидко і детально вивчити цю ідею. Він також “тема російсько-українського врегулювання не обговорювалася” між Ердоганом і Путіним.

Однак, президенти обговорили можливості РФ для експорту зерна. Росія скаржиться, що її власний експорт зерна і добрив, хоч і не потрапляє під прямі санкції країн Заходу, але ускладнений через проблеми з доступом суден в іноземні порти і отриманням страховки.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено