Івано-Франківськ

У Ворохті привітали з призначенням нового керівника лісгоспу

Підприємство тепер очолюватиме, колишній лісничий Кремінцівського лісництва Андрійків Богдан Михайлович.

У Ворохті привітали з призначенням нового керівника лісгоспу

У Ворохті призначили нового керівника лісгоспу. Щоправда, зараз він працюватиме у статусі – тимчасово виконуючий обов’язки директора. Про це повідомляє селищна рада у Фейсбук, пише ПІК.

“Презентувати нового очільника приїхав начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Кокоць Сергій Юрійович. Обласний керівник у присутності працівників лісгоспу зачитав відповідне розпорядження та побажав професійного успіху новому керівнику”, – йдеться у повідомленні.

Також на представленні нового керівника був присутній Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк та керуючий справами виконкому Юрій Галик. Вони побажали пану Андрійківу плідної та якісної праці на благо підприємства і громади загалом.

Під час зустрічі, Сергій Кокоць також повідомив, що станом на сьогодні зупинено всі процеси на державному рівні, щодо ліквідації чи укрупнення лісгоспів.

“З його слів, як мінімум до завершення 2022 року, наболіле питання ліквідації чи приєднання ДП “Ворохтянський лісгосп” до іншого лісогосподарського підприємства розглядатися не буде!”, – додають в селищній раді.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено