Івано-Франківськ

Якщо росія застосує проти України ядерну зброю, її армія буде знищена — Боррель

НАТО завдасть потужного удару, якщо росія використає ядерну зброю.

251182062 0 85 2000 1085 1920x0 80 0 0 9c24a6ffb4627fa2b1aaba1a1eb58fdd scaled

Голова дипломатії ЄС  заявив, що в разі ядерного нападу росії на Україну, США і НАТО завдадуть “таку потужну відповідь з військового боку, що російська армія буде знищена”.

Про це заявив глава дипломатії ЄС заявив 13 жовтня під час виступу в Європейській дипломатичній академії, передає Суспільне.

“Існує ядерна загроза, і путін каже, що він не блефує. Що ж, він не може дозволити собі блефувати. І має бути ясно, що люди, які підтримують Україну: Європейський Союз, а також Сполучені Штати і НАТО, теж не блефують. І будь-яка ядерна атака проти України викличе відповідь, не ядерну відповідь, а таку потужну відповідь з військового боку, що російська армія буде знищена, і путіну не слід блефувати”, — сказав Боррель.

Він також зазначив, що війна росії проти України негативно впливає на інші мирні країни, створюючи продовольчі та інші кризи.

“Ми повинні продовжувати дипломатичну роботу, щоб змусити світ ще більш чітко відкинути його (Путіна, — ред.) війну проти України, яка, як я вже сказав, змінює Європу, тому що вона посилає ударні хвилі по всьому світу, створюючи проблеми, пов’язані з високими цінами на енергоносії, високими цінами на харчові продукти”, — додав Боррель.

Переглядайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено