Івано-Франківськ

Звільнений із полону Михайло Діанов передав побратимам на лікування понад 23 мільйони гривень

Михайло Діанов передав понад 23 мільйони гривень на лікування побратимів.

e6eafa149438230b113f6c08f04a710e w640

Тернополянин Михайло Діанов, якого нещодавно звільнили з полону, вирішив передати усі кошти, зібрані українцями йому на лікування, побратимам.

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі, пише ПІК. 

Це Суспільному підтвердила й дочка бійця Катерина Діанова.

Залом, він переадресує побратимам на лікування 23 мільйони 430 тисяч гривень.

“Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування. Від перших днів звільнення я отримав надзвичайну турботу моїх співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Нема достатніх слів вдячності всім вам. Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування”, – написав Діанов.

Як зазначає військовий, йому з лікуванням та пошуком лікарів за кордоном допоможе Рінат Ахметов та футбольний клуб “Шахтар”.

“Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше”, – написав боєць в себе на сторінці.

Михайло Діанов повідомив, що розповідатиме кому та як надаватимуться кошти на допомогу.

“Невдовзі я розповім про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиму повний звіт використання ваших грошей.  Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!” – йдеться у дописі військовослужбовця.

Нагадаємо, військовий Михайло Діанов родом з Тернопільщини. Нещодавно, його та інших військових, було звільнено з російського полону. У Михайла Діанова роздроблена права рука, в ній бракує чотири сантиметри кістки.  Військовому потрібна дорога реабілітація.

Переглядайте на ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено