Івано-Франківськ

У Франківську студентка заявила, що вірить у перемогу росіян і похвалилася паспортом РФ

За словами франківчанки, російський диктатор Путін, "якби захотів, вже би був у Івано-Франківську".

У Франківську студентка заявила, що вірить у перемогу росіян і похвалилася паспортом РФ

У Франківську студентку Діану Гордій, яка у соцмережі Інстаграм 14 жовтня записала відео про те, що вірить у перемогу Росії проти України, відрахували з університету. Про це пише ПІК з посиланням на Obozrevatel.

“Я реаліст. Я розумію, що, якщо Путін захоче бути тут, він буде тут. Вони думають, що Україна переможе. Я не думаю так. У них більша армія. Слава Богу, що в мене є паспорт російський, мені пох*й. У мене мама росіянка, тато росіянин, дідусь росіянин. У мене, хоч паспорт український, але я можу його в будь-який момент змінити, бо в мене батьки росіяни”, – заявила вона, попиваючи алкоголь під російську музику.

Після шквалу обурень дівчина вибачилася за свої дії та слова, сказала, що була в нетверезому стані. Проте їй ніхто не повірив і керівництво Івано-Франківського навчально-наукового юридичного інституту НУ “ОЮА”,д де навчалася студентка, миттєво її відрахувало.

“Переконані, що в час війни, коли наші захисники, в тому числі 30 студентів нашого інституту, щоденно ризикують своїм життям за волю та незалежність України, такі висловлювання є неприпустимими та мають бути не тільки засуджені, але й відповідним чином покарані”, – йдеться в дописі навчального закладу.

Заявою Діани Гордій вже займається Служба безпеки України. В місцевих Instagram-сторінках також з’явилася інформація, що франківчанка готується покинути Україну.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено