Івано-Франківськ

Мешканців Львівської області просять економити електроенергію

Жителів Львівщини просять менше користуватися електроенергією в пікові години.

1200 0 1472565571 2796 scaled

Днями російські війська завдали ракетних ударів та зруйнували  чотири підстанції Львівської області. Без струму тоді залишилися 1,5 млн жителів нашої області.

Зараз, область отримує електроенергію в обхід зруйнованих підстанцій, пише ПІК.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький закликає жителів Львівщини не використовувати потужні електроприлади в пікові години.

“Зважаючи на те, що заживили область за тимчасовою схемою, щоб електроенергія не зникала, необхідно, щоб рівень споживання в енергосистемі не зашкалював. Шановні жителі Львівщини, від вас у цій ситуації залежить дуже багато”, – йдеться у дописі.

Зокрема, просять менше користуватися:

  • Електроприладами з 08:00 до 11:00 та зі 17:00 до 23:00. Це ті проміжки часу, коли на нашу енергосистему йде найбільше навантаження
  • Обігрівачами, пральними машинами, бойлерами, посудомийками, прасками та іншими електроприладами з великою енергозатратністю найкраще користуватися вночі. Це дозволить зробити вам все необхідне і не впливатиме на перевантаження системи.

Перелік найбільш енерговитратних приладів:  електрообігрівач, бойлер, електроплита, мікрохвильова піч, пральна машина, електрична духова шафа, електрочайник, кавоварка, праска, посудомийна машина, кондиціонер, зарядні пристрої, порохотяг, комп’ютер, телевізор. Я

Їх просять вмикати тільки при нагальній потребі з з 23:00 до 08:00, а в інший час – утриматися.

Переглядайте на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено