Івано-Франківськ

Ми збиваємо 70% з того, що летить, – очільник ГУР про іранські дрони

Перша партія іранських дронів для Росії налічувала 1 750 штук.

56b7ff02cde7ffef61f75c5f9d838ad1

“Перша партія була замовлена в кількості 1750 дронів, далі пішли нові замовлення, але швидкість їх виробництва і доставки в Росію, ви маєте зрозуміти, це ж не одномоментний процес. Вони потроху їх вичерпують, іранці роблять нові, але є інша сторона цього питання: близько 70% усіх дронів ми стабільно збиваємо”, – розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю “Обозревателю”.

Також, за словами Буданова, кремль вичерпує і запаси своїх ракет. Наприклад, що стосується конкретно ракет “Іскандер”, то вони, за даними головного розвідника, вже наблизились до відмітки в 13% наявності ракет.

Він зазначив, що концепцією заборонено “опускатися” нижче 30%, але війна вносить свої корективи.

Тим часом…

В Ірані визнали, що передадуть РФ додаткові БпЛА та балістичні ракети класу «земля — земля», включаючи “Золфагар”, яка може вражати цілі на відстані 300-700 км. Про це пише Reuters із посиланням на двох іранських високопосадовців та двох іранських дипломатів.

Де їх використовують — це не проблема продавця. Ми не стаємо на чийсь бік в українській кризі, як Захід. Ми хочемо покласти край кризі дипломатичним шляхом“— додали вони.

photo 2022 10 18 17 54 01 scaled

НА ФОТО: Зона покриття іранських балістичних ракет, які Іран передасть РФ, у разі їхнього розміщення у Білгороді та Криму.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено