Івано-Франківськ

Рятувальники, які працювали на Харківщині, повернулися на Прикарпаття

Допомагали рятувальники в Ізюмі.

IMG 20221020 214724 scaled

Рятувальники зведеного загону, які несли службу на Харківщині, повернулися на Прикарпаття, про це повідомляє Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області.

У період з 2 по 19 жовтня зведений загін прикарпатських рятувальників проводив аварійно-відновлювальні роботи на деокупованих територіях Харківщини, пише ПІК. 

“Зокрема,рятувальниками зведеного загону Івано-Франківської області здійснювалося цілодобове чергування у пожежно-рятувальній частині міста Ізюм, що значно підсилило його бойові спроможності. Також прикарпатські рятувальники ремонтували та відновлювали пошкоджені приватні будинки та заклади освіти,що були зруйновані ворожими ракетами, цілодобово здійснювали підвіз води місцевому населенню, проводили відновлювальні роботи на об’єктах критичної інфраструктури, розвозили гуманітарну допомогу, розбирали завали та проводили ексгумацію тіл”, – розповідають у ДСНС.

Зокрема, Ізюмський міський голова висловив подяку зведеному загону Прикарпатських рятувальників за непомірний вклад у відновленні інфраструктури та в забезпеченні нормальних умов життєдіяльності міста.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено