Івано-Франківськ

Стало відомо, у яких областях найбільше знизили споживання електроенергії

20 жовтня українці у вечірні години знизили споживання на 5,4%, порівняно з попереднім днем. 

kit

Вчора, 20 жовтня, українці у вечірні години знизили споживання на 5,4%, порівняно з попереднім днем.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише ПІК.

“Це і є наша відповідь ворогу і так потрібно продовжувати! Особливо варто відмітити Чернівецьку, Хмельницьку, Полтавську та Сумську області, де було найбільше зниження споживання. Давайте всією країною продовжувати допомогу нашій енергосистемі та енергетикам і для цього економно використовувати електроенергію”, – йдеться у повідомленні.

Шмигаль наголосив, що енергетики можуть відключати світло на певний час, але це робиться для проведення ремонтів та збалансування роботи нашої енергосистеми.

“Водночас важливо продовжити економно споживати електроенергію зранку й увечері, аби запобігти відключенням. Це стосується не тільки населення, але і бізнесу”, – наголосив він.

Нагадаємо, що для збалансування енергосистеми та пришвидшення відновлення електромереж в регіонах, електромережі яких зазнали обстрілів, на 20 та 21 жовтня за вказівкою Уряду були введені Графіки обмеження споживання електричної енергії. Це зокрема, стосується підприємств, людей також закликають мінімізувати використання електричних приладів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено