Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 24-30 жовтня

Дівам варто бути уважними до близьких людей, а тільцям зірки рекомендують бути готовими до несподіванок.

Ваш гороскоп на тиждень 6-12 червня

Ваш гороскоп на тиждень 26 вересня – 2 жовтня корисний орієнтир у повсякденному житті, пише ПІК,  посилаючись на  ФастівNews.

  • ОВЕН 

Вдалий період для отримання нових знань i пiдвищення професiйного рiвня. В найближчий час краще уникати галасливих компанiй, це не принесе нiчого, крiм втоми, ви вiдчуватимете себе комфортно тiльки в товариствi близьких друзiв. Ваша iнтуїцiя пiдказуватиме правильні рiшення, навiть в ситуацiях бiльш нiж незвичних ви безпомилково вгадаєте що робити.

  • ТЕЛЕЦЬ 

Нормальний перебiг подiй може бути порушений несподiванками. Будьте напоготові, але нiчого не робiть, поки не розберетеся що до чого. Одна з найважливіших задач цього тижня – це налагодження особистих стосунків. У вас вистачить запалу i енергiї пiдтримувати i координувати дiї партнерiв. Намагайтеся не планувати нiчого серйозного на кiнець тижня, цей час пройде пiд знаком легковажностi.

  • БЛИЗНЮКИ 

Ваша рiшучiсть i активність сприятимуть здiйсненню бiльшої частини ваших планiв, навiть найсмiливiших з них. Хороший час для завершення старих справ i для нових цiкавих починань. Успiх на вашому боцi. Кохана людина скаже вам «так», проявить любов i турботу. Подорож обiцяє чарiвний вiдпочинок в приємному товаристві. У суботу вас можуть порадувати новини, якi обiцяють вiдкрити перед вами новi перспективи.

  • РАК

В найближчий час ви здатнi проявити приголомшливу проникливість i глибокодумність. Проте зараз вам доведеться працювати, не покладаючи рук. Не виключено, що вам дуже довіряють на роботі, що посилить вашу зайнятість. Поки не варто дiлитися своїми iдеями i задумами, ви ж не хочете, щоб хтось реалiзував їх без вашої участi. Однiєю iз важливих подiй стане щось, пов`язане з вашими друзями або дiтьми.

  • ЛЕВ 

Уміння слухати i чути – ось ваш шлях до успіху. А ось говорити зараз краще менше, щоб все не було дарма. Якщо для цього є передумови, на цьому тижнi ви вдало зможете змiнити вид дiяльностi, що позитивно вiдобразиться на вашiй кар`єрi. У четвер не плануйте дальнi поїздки i важливi переговори. У вихiднi проявiть увагу до родичiв.

  • ДIВА

Бажано присвятити цей тиждень рішенню нових задач. Дайте спокiй старим проблемам i концентруйтеся на свiжих iдеях. Не озирайтеся назад, вантаж минулого тягне вниз. Вам потрiбнi зiбранiсть i терпiння, тоді ви зможете досягти значних успiхiв. На початку тижня стосунки з близькими людьми можуть бути зовсiм не безхмарними, але до вихiдних все налагодиться, особливо якщо ви не полiнуєтеся докласти до цього деяких зусиль.

  • ТЕРЕЗИ 

Не варто багато говорити, а тим паче з будь-якого приводу, оскiльки слухаючи власний голос, ви можете пропустити важливу iнформацiю. Прекрасний тиждень для творчостi i кар`єри. Ваша працездатнiсть здивує всiх – i насамперед вас. Чекайте премiї або збiльшення зарплати. Ви повнi сил i цiкавих iдей. В особистому життi назрiвають змiни. Намагайтеся не вплутувати стороннiх людей у сiмейнi проблеми.

  • СКОРПIОН 

Цього тижня вiрогiдна велика кiлькiсть iнформацiї, з якої потрiбно буде видiлити головне i вiдсунути на другий план другорядне. Ваша кар`єра йде в гору, вам запропонують вигiдний проект або нову високооплачувану посаду. Робота принесе прибуток i задоволення. Але не забувайте i про особисте життя. Побачення, поїздки, прогулянки з коханою людиною – це шлях до гармонiї i щастя.

  • СТРIЛЕЦЬ 

У вас вiдкриваються новi перспективи на роботi. Будьте готовi до рiшучих дiй i до додаткового навантаження. Реалiзацiя давнiх iдей здатна принести моральне i матерiальне задоволення. Проте не варто активно проявляти iнiцiативу, почекайте, поки вас попросять, тодi i розвернiться у всьому своєму блиску. У вихiднi багато часу доведеться присвятити домашнiм обов`язкам.

  • КОЗЕРIГ 

Навiть якщо ви дуже зайнятi, не варто зараз нехтувати спiлкуванням з новими людьми. Знайомства, якi вiдбудуться на цьому тижнi, згодом стануть вам у нагодi. Всяка спроба подумати про майбутнє виливатиметься в мрiї про подорож i вiдпочинок, тому будувати бiзнес-плани в цi днi марно. У серединi тижня вас будуть то переоцiнювати, то недооцiнювати. Але найважливiше – самооцiнка, яка не повинна вiд цього страждати.

  • ВОДОЛIЙ

Якщо ви зацiкавленi в кар`єрному ростi, то є сенс проявити себе i натякнути начальству, що ви готовi взяти на себе новi обов`язки. У вiвторок ваш спокiй i миролюбнiсть згладять гострi моменти в колективi. У четвер небажано вирiшувати будь-якi фiнансовi питання, це може призвести до розбiжностей. У суботу спробуйте не підвищувати голос на близьких людей, вони будуть особливо вразливими.

  • РИБИ 

У понедiлок займайтеся тiльки тими справами, якi вже початi i вимагають продовження. Вiвторок принесе атмосферу легкостi i невимушеностi – радiйте життю i спробуйте пiдтримати гармонiю у власному будинку. У п`ятницю проявiть якомога бiльше терпiння i м`якiсть у спiлкуваннi з іншими, прагнiть не гарячкувати i не вiдповiдати грубiстю на грубiсть. В кiнцi тижня не виключенi сварки i конфлiкти.

 

Читайте також на ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено