Івано-Франківськ

Вкрали продукції майже на мільйон гривень: викрили працівників підприємства на Тернопільщині

Своїми діями зловмисники завдали збитків приватному підприємству на суму близько одного мільйона гривень.

6357cc0aaf1b7945044237 1

Тернопільські оперативники затримали групу осіб, які викрали з підприємства продукції майже на мільйон гривень

Про це інформує пресслужба поліції в Тернопільській області, пише ПІК.

“Було встановлено, що до вчинення крадіжок причетні шестеро працівників підприємства, а до реалізації незаконного товару – двоє приватних підприємців. Робітники систематично таємно виносили з території заводу запчастини, які використовують в процесі виробництва кабельної продукції для автомобілів. Крадену продукцію вони передавали замовникам – двом підприємцям, які продавали товар через свої інтернет-магазини”, – йдеться у повідомленні.

Оперативники карного розшуку за силової підтримки бійців КОРД затримали працівників підприємства під час чергової передачі крадених запчастин реалізаторам.

Вдома у зловмисників провели обшуки. У них вилучили два елітні автомобілі, 111 тисяч гривень, 6500 доларів США та крадену продукцію майже на мільйон гривень.

Наразі п’ятьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Трьох підозрюваних тримають під вартою з правом внесення застави.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено