Івано-Франківськ

Який замок встановити на вхідні двері?

Багато власників квартир і заміських будинків хвилює питання щодо того, як правильно вибрати замок на двері.

1 16 scaled

Почуватися в безпеці у власному будинку – це цілком природне бажання кожної людини. Адже де, як не вдома, почуватись у повній безпеці.

Встановити відеоспостереження, купити залізні двері та встановити решітки на вікна – все це підвищить безпеку. Але який у цьому сенс, якщо замок на дверях буде низькою якістю.

При цьому представлені замки в неймовірно широкому асортименті, в чому можете переконатися, перейшовши на посилання: https://control.ua/furnitura/zamki/. Такий широкий вибір не просто розширює можливості, а й ускладнює покупку. Розглянемо, який замок встановити на вхідні двері.

Різновиди замків для вхідних дверей

Багато власників квартир і заміських будинків хвилює питання щодо того, як правильно вибрати замок на двері. Адже саме від якості замку залежатиме рівень безпеки. Спочатку розглянемо різновиди замків, призначених для встановлення на вхідні двері:

  • Ригельний. Це простий та відносно нескладний замок, який є максимально надійним. Його ще називають рейковим. Не надто надійний для вхідних дверей, т.к. може автоматично зачинитися або може заїдати ригель, тому ви залишите двері відчиненими.
  • Циліндровий. Основний елемент у замках такого типу є циліндри з личинкою. Якщо додатково захистити його за допомогою броньованої пластини, то подібний замок зможе прослужити протягом тривалого часу, а також це запобігти його висвердлюванню.
  • Сувальдний. Усередині подібного замку знаходяться спеціально призначені сувальди, які блокують розташування запірних ригелів. Вибрати ключ для такого замку досить складно. Подібний механізм зарекомендував себе досить добре та є надійним захисником для житла.
  • Хрестоподібний. Не найкращий варіант для приватного будинку чи квартири, т.к. сам ключ за своїм зовнішнім виглядом нагадує класичну викрутку, тому навіть з її допомогою можна буде розкрити замок, використовуючи цей інструмент.
  • Електромеханічні. Надійний замок для захисту майна Є покращеним варіантом ригельного замку, але тут немає ключа. Замість нього може бути використана магнітна карта або дистанційний пульт. Також може бути вбудована функція розпізнавання відбитка пальця для відкриття замка. Жодна викрутка чи відмичка не допоможе його розкрити. Також є модифікація з магнітом електромагнітний.

Подібне різноманіття моделей сприяє тому, що ви гарантовано зможете вибрати відповідне рішення індивідуально для особистих цілей.

дверний замок та ключ

Критерії вибору замка для вхідних дверей

Вибираючи замок на вхідні двері, слід звертати увагу на такі критерії:

  • Спосіб відкриття. Це залежить від переваг, а також від фінансових можливостей.
  • Тип кріплення дверної фурнітури. Важливий показник, т.к. від нього залежить тип замку, який можна встановити.
  • Секретність замку. В асортименті представлені моделі з різним рівнем секретності – низький, середній та високий.
  • Рівень безпеки. Цей показник свідчить про те, наскільки складно розкрити конкретний замок.

Враховуючи все це, ви зможете вибрати відповідне рішення індивідуально для особистих цілей. Разом з цим потрібно розуміти, що лише правильна установка та довіра відомим брендам допоможуть вам знайти справді надійне обладнання.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено