Івано-Франківськ

До уваги мешканців: “Прикарпаттяобленерго” оновило графіки аварійних вимкнень

Оновлені графіки подані із доповненим переліком адрес, а також орієнтовними періодами вимкнень у годинах.

1665406822481188

«Просимо вибачення за незручності, викликані тривалим доопрацюванням графіків, але цей час був необхідним для звірки даних, зміни формату введення графіків аварійних вимкнень та налаштування процесів та погодження», – йдеться у повідомленні компанії в соцмережі.

Зверніть увагу, що черги, які діяли раніше, змінені. Тому, енергетики радять ще раз знайти свою адресу уже у нових групах. Також, у графіках вказані орієнтовні години знеструмлень. Тривалість вимкнень збільшилась до 4 годин.

У «Прикарпаттяобленерго» наголошують, що вказаний час відключень може збільшуватись до однієї години, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів  для проведення перемикань.

Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в відновленні електропостачання.

Аби визначити, до якої групи у графіку належить ваше помешкання, ви можете завантажити і переглянути файли з переліком населених пунктів та вулиць, які віднесені до 1, 2, 3 та 4 групи відповідно.

«Графіки розбиті на дні і години, але це не означає, що у вказані періоди щодня не буде світла. Це залежить від розпорядження НЕК «Укренерго» та оперативної ситуації в енергосистемі України. Для зручності ви маєте знати можливий час вимкнення. У вказані для Вашої групи години потрібно бути готовим до того, що електроенергія може зникнути», – додали у компанії.

Знайти НОВІ ГРАФІКИ  можна на стартовій сторінці сайту обленерго під кнопкою Графіки аварійних вимкнень

Нагадаємо, став відомий орієнтовний графік погодинних вимкнень у Калуській громаді.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено