Івано-Франківськ

Один з найбільших платників податків: очільник Коломиї зустрівся з керівництвом Leoni в Україні

Завод у Коломиї, попри все, продовжує працювати.

Один з найбільших платників податків: очільник Коломиї зустрівся з керівництвом Leoni в Україні

Очільник Коломиї Богдан Станіславський зустрівся з генеральним директором Leoni в Україні Петром Марківим та керівницею відділу персоналу Leoni Надією Шабан. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, пише ПІК.

“Leoni дає роботу багатьом жителям громади, і не тільки. А ще це один з найбільших платників податків у Коломиї. Не одна дорога зроблена саме завдяки податкам цієї компанії”, -написав міський голова.

Станіславський вручив пану Петру символ сили та свободи України – Тризуб. Ну і звісно, книги про Писанкову Коломию.

“Дуже хочеться, щоб компанія Leoni нарощувала потужності та розвивалась. І Коломийська міська рада готова підтримувати всім, чим тільки можна. Робота Leoni в Коломиї – це хороший приклад того, як бізнес допомагає громаді, а громада – бізнесу”, – додав міський голова.

До слова, Leoni AG — німецьке холдингове акціонерне товариство. Головні напрями холдингу «Leoni AG»: виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії, виробництво джгутів, дротів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості.

 Виготовлені на заводі ЛЕОНІ в Україні кабельні мережі постачають на заводи Польщі, Словаччини, Угорщини, Чеської Республіки, Німеччини, Іспанії, Португалії, Італії, Бельгії, Великобританії, США, Австрії, де  комплектують автомобілі світових брендів «Опель», «Порше», «Фольксваґен», «Ауді» та «Ламборґіні».

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено