Івано-Франківськ

У Долині син сварився з матір’ю через племінників, які приходять ночувати: суд його покарав

У родині часто виникали конфлікти. Долинянин навіть підіймав руку на матір.

У Долині син сварився з матір'ю через племінників, які приходять ночувати: суд його покарав

У Долині на 5 місяців засудили чоловіка, який систематично знущався над матір’ю, а саме словесно ображав, погрожував, штовхав та бив руками по тулубу. Про це повідомляє Долинський районний суд Івано-Франківської області, пише ПІК.

“У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково. Він пояснив, що конфлікти з матір’ю відбуваються через його племінників, які приходять ночувати, але поводять себе невиховано, зокрема, ходять взуті по квартирі. Він з мамою проживає в одній кімнаті вказаної квартири. Чоловік вважає, що діти повинні проживати з своєю матір’ю, його сестрою”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік вже двічі притягувався до адміністративної відповідальності за сварки із рідними, проте штрафи так і не сплатив. Долинянин підтвердив, що 10 серпня був черговий конфлікт з мамою через племінників.

“Можливо, арешт допоможе по-іншому в майбутньому поводитись із рідними. Дуже хочеться у це вірити, адже неодноразові адміністративні покарання у виді штрафу на горе-сина, як бачимо, позитивно не вплинули”, – додають у суді.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено