Івано-Франківськ

У Долині попрощалися із загиблим воїном та тренером Тарасом Лаврівим (ФОТО, ВІДЕО)

Віддати шану військовому прийшли рідні, друзі та знайомі.

1 20 scaled

29 жовтня на Долинському міському кладовищі, що на Прикарпатті, поховали прах воїна, захисника Маріуполя Тараса Лавріва на позивний “Джура”.

Прощання із захисником України розпочалося у Долині біля будинку, де він мешкав, повідомляє ПІК із посиланням на “Суспільне”.

“Я його дуже поважала і приймала просто, як свого сина. У мене сини також захищали Україну ще з 2014 року. І зараз син воює, тому я прекрасно розумію“, — говорить жителька Долини Марія Михайлишин, яка прийшла на похорон героя.

Батьки вихованців Тараса Лавріва також прийшли віддати шану захисникові.

“Ми танцювали, їздили на змагання, билися, здавали на “жовтяка” двічі. Більше ми нічого не встигли. Він нас навчав історії”, — ділиться Дем’ян.

“Наш Тарас Олегович пишався своїми дітьми. Він бадьорив їхній дух, змушував думати по-українському. Це була настільки патріотична, віддана людина, що ми всі були в захваті. Батьки дуже тішилися, що діти навчаються українського ремесла. Ми дуже вдячні Тарасу Олеговичу”, — говорить мама учениці Тараса Лавріва Марія Галич.

Матір загиблого військового Любов Лаврів подякувала всім, хто прийшов віддати останню шану її сину, та згадує дитинство Тараса.

“Пам’ятаю, як мій Тарасик маленький вибіг на сцену серед козаків, покрутив ніжкою раз, а я так тішуся, що він — там. Я так хотіла, щоб він був танцюристом. І він заради мене танцював”, — ділиться Любов Лаврів.

7 5 scaled

Після прощання з азовцем в його рідному домі похоронна процесія рушила до церкви, де відбулася заупокійна служба.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено