Івано-Франківськ

Зміни у громадських місцях: у трьох громадах Франківщини планують реалізувати новий проєкт

Цього разу надійшла ініціатива від Благодійна організація "Благодійний Фонд "Крила підтримки"

312463208 196770186207823 817068087939476547 n scaled

Благодійний Фонд “Крила підтримки спільно з організацією Пакт реалізовуватимуть  ідею, пов’язана із позитивними змінами у громадських місцях на Калущині.

Окрім Калуської громади, до проєкту залучені  також Івано-Франківська, та Коломийська.

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда, пише ПІК.

Захід проводиться у межах проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», що фінансується завдяки допомозі Уряду Великої Британії та розрахований на півроку.

 

“Буде проведено аудит гендерної доступності та безпеки громадських місць. За результатами якого із трьох поданих об’єктів буде обрано один з подальшою можливістю втілити позитивні зміни. Проєкт буде реалізовуватися коштом співфінансування місцевої влади, від благодійників – 6 тис. доларів”, – зазначив Андрій Найда.

За його словами, це може бути облаштування окремих душових чи туалетів для жінок і чоловіків в місцях компактного проживання ВПО,  встановлення пандуса в громадському закладі, оснащення громадських місць кімнатами матері і дитини, освітлення небезпечної вночі ділянки тощо.

“Сьогодні оглянули два з таких можливих об’єктів – а саме – облаштування туалетів в Народному домі ж/м Загір’я та в парку ім  Івана Франка. іримо, що спільними зусиллями у громаді буде зреалізовано багато добрих справ на благо її мешканців”, – повідомив міський голова Калуша.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено