Івано-Франківськ

249 день війни: авіація ЗСУ за добу завдала по ворогу 32 удари

Агресор не припиняє ведення наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

249 день війни: авіація ЗСУ за добу завдала по ворогу 32 удари

Розпочався 249 день війни Росії проти України. І ми не здаємося і обов’язково переможемо. Протягом 29 жовтня, українські воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів: Яковлівка, Бахмут, Бахмутське, Олександропіль, Кам’янка, Авдіївка, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка Донецької області. Про це вранці, 30 жовтня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 23 авіаційних удари, здійснив понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від  обстрілів постраждали райони більш як 45 населених пунктів. Серед них – Словʼянськ і Сіверськ Донецької області, Запоріжжя та Новоолександрівка на Херсонщині.
  • 26 жовтня, відзначено прибуття на залізничну станцію Брест (Білорусь) ешелону військової техніки з РФ. Разом з військовослужбовцями збройних сил Росії прибувають так звані “кадирівці”. Крім того, російські військових помітили в населених пунктах між містами Брест та Малорита.
  • За наявною інформацією, під час проведення заходів так званої “евакуації” з виправної колонії №90 міста Херсон окупанти вивезли ув’язнених. Територію зазначеного виправного закладу противник використовує для розміщення особового складу та військової техніки.
  • У населених пунктах поблизу міста Херсон ворог здійснює заходи з підготовки до оборони. Відзначено прибуття з міста Грозний до населеного пункту Каланчак близько сотні “росгвардійців”.
  • На території міста Нова Каховка російські спецслужби активно прослуховують телефонні розмови людей.
  • В населеному пункті Велика Знам’янка Запорізької області противник продовжує розміщувати особовий склад у помешканнях місцевих жителів.
  • Авіація Сил оборони протягом доби завдала по ворогу 32 удари. Із них 23 – по районах зосередження озброєння та військової техніки, 3 – по взводних опорних пунктах, а також 6 – по позиціях протиповітряної оборони противника.
  • Воїни української протиповітряної оборони збили ракету Іскандер-К та 2 ворожі БпЛА “Орлан -10”.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили 6 районів зосередження озброєння та військової техніки, 3 склади боєприпасів, 2 засоби протиповітряної оборони та 9 інших важливих військових об’єктів противника.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено