Івано-Франківськ

Стало відомо, коли попрощаються з розвідником Коломийської “десятки” Ігорем Калином

30 - 1 листопада у Коломиї оголошено Днями жалоби. Людей просять відмовитися від гучних заходів.

Стало відомо, коли попрощаються з розвідником Коломийської "десятки" Ігорем Калином

У Коломиї, 1 листопада проведуть в останню путь розвідника Коломийської “десятки” Ігоря Калина. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, пише ПІК.

“Завтра, 31 жовтня, 17:00 відбудеться парастас та читання псалтира в Церкві Архистратига Михаїла. У вівторок, 1 листопада, о 9:30 розпочнеться церемонія прощання нашого героя Ігоря Калина з військовою частиною поруч пам’ятника «Кожному поколінню – своя війна» (вул. Моцарта)”, – написав він.

О 10:30 від Церкви священномученика Йосафата до Церкви Архистратига Михаїла йтиме скорботна хода, опісля чого розпочнеться чин похорону об 11:00. Поховають Ігоря Калина на Алеї Героїв (Міське кладовище).

30 жовтня – 1 листопада в Коломиї триватимуть дні жалоби. Наполягаю відмовитися від публічних та гучних заходів. Проявіть пошану до тих, хто віддав своє життя за нашу свободу”, – додав Станіславський.

Нагадаємо, що 28 жовтня, на Донеччині, виконуючи бойове завдання, загинув Ігор Калин – розвідник 10-ї гірсько-штурмової бригади. Вічна пам’ять та шана захиснику!

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено