Івано-Франківськ

Стало відомо, в які дні будуть магнітні бурі у листопаді 2022 року

Більшість з них будуть середньої інтенсивності, але варто очікувати й на сильні бурі.

Стало відомо, в які дні будуть магнітні бурі у листопаді 2022 року

Листопад буде насиченим на магнітні бурі. 6 — 8 листопада: варто очікувати на  перші легкі магнітні бурі. Протягом цих трьох днів можна виконувати звичну роботу, але варто прислухатися до власного організму. Можливо, ці дні краще присвятити відпочинку, догляду за собою чи спілкуванню з рідними. Про це пише ПІК з посиланням на ВІКНА.

11 листопада: очікується магнітна буря середньої інтенсивності. У цей день, як і під час інших бур середньої сили, страждатимуть метеозалежні люди. Можливі сонливість, роздратування та загальне погіршення самопочуття. Також можуть нагадати про себе старі травми.

14 та 15 листопада: в ці дні будуть дуже сильні магнітні бурі. У такий період краще поберегтися від фізичних навантажень, а також слід подбати про безпеку у місцях скупчення людей — аби не підхопити вірусного збудника й не захворіти. Дотримуйся водного балансу та намагайся дати своїй голові більше відпочинку.

 16, 17 та 18 листопада: в ці дні очікуються бурі середньої інтенсивності. Не дивуйтеся, якщо відчуватимете підвищену дратівливість чи чутливість, емоційність. Щоб балансувати самопочуття спробуйте духовні практики: медитації чи навіть йогу.

25, 26, 27 та 28 листопада людство знову накриють магнітні бурі середньої інтенсивності. Можете відчувати підвищену сонливість, тож намагайтеся уникати енергетичних напоїв чи кофеїну, щоб не проявилися серцево-судинні хвороби.

Наприкінці місяця нас чекає ще одна потужна магнітна буря 29 листопада: цього дня всі справи краще відкласти на потім, бо окрім сонливості додасться дратівливість та емоційність. Також можете відчути на собі й фізичні прояви магнітних бур: запаморочення, біль у голові чи нудоту.

Як пережити магнітні бурі:

  • Рекомендації для чутливих людей завжди залишаються однаковими: не варто переоцінювати свій організм та працювати “до кінця”. Краще прислухатись до власних відчуттів та зробити собі відпочинок.
  • Не забувай про воду та легкі прийоми їжі: без жирної та шкідливої. Також краще поберегти свій організм від алкогольних та енергетичних напоїв, які змінюють звичні цикли організму. Краще надай перевагу воді чи трав’яним чаям.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено