Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 31 жовтня – 6 листопада

Тельцям треба бути вільними і розкутими, а довкола стрільців з'явиться багато потенційних партнерів.

Ваш гороскоп на тиждень 6-12 червня

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті, пише ПІК,  посилаючись на ТСН .

  • ОВЕН

Отримавши міцний фундамент у попередній тиждень, зараз ви маєте всі шанси та можливості виконати глибоку роботу, що дозволить вийти на міжнародний рівень вже у січні 2023 року. Період подорожей, пригод, зустрічей зі старими знайомими. Однак, зараз не час проявляти ініціативу, не починайте нічого нового, але добре займатися тим, що з різних причин було зупинено. Не засмучуйтесь, якщо з першого разу не виходить так, як вам хочеться – вас на міцність випробовує доля.

  • ТЕЛЕЦЬ

Не слід пов’язувати себе будь-якими рутинними розпорядками – ви досягнете найбільшого результату, якщо будете вільні та розкуті. Інша небажана тенденція – марне розпорошення сил. Попри різноманіття ваших справ протягом тижня намагайтеся, щоб усі вони були так чи так результативні. Цей період запропонує вам багато цікавих занять, бентежливих вражень, приємних відчуттів. Намагайтеся не втрачати із поля зору свою мету, інакше всі ті переваги, заради яких ви працювали в попередній час, будуть втрачені.

  • БЛИЗНЯТА

З погляду довгострокових проєктів протягом тижня треба більше уваги приділити рекламі. Будьте нестандартними, дивуйте оточення – це піде вам на користь. Тиждень важливих подій – таких, як зміна роботи, місця проживання або зміни у стосунках із важливими для вас людьми. Будьте готові до того нового, що входить у ваше життя, проте не забувайте, що під час коридору затемнень все спотворюється. Не поспішайте ухвалювати рішення, але й не відмовляйтеся від шансів.

  • РАК

Багато людей, зокрема зовсім незнайомі, розраховуватимуть на вашу емоційну підтримку та розуміння. Можливі несподівані сюрпризи у сім’ї чи з боку близьких людей, які змусять вас змінити свої плани. Але загалом, на тлі зовнішніх метушливих подій, тиждень буде більш-менш спокійним, ви зможете адаптуватися до будь-яких обставин. Щоб відновити душевні сили, витрачені на допомогу іншим, можна порекомендувати поїздку в якесь знайоме та улюблене місце.

  • ЛЕВ

Занадто велика кількість різноманітних справ не дозволяє вам серйозно задуматися про справжню суть того, чим ви зайняті. Однак, необхідно трохи зменшити темп і навести лад у своєму житті – прийшов час сумнівів та серйозних роздумів. Можливо, знадобиться багато часу, щоб знайти потрібну інформацію, дізнатися все, що вам необхідно. У всіх випадках намагайтеся не задовольнятися очевидними і простими відповідями. Думайте, зіставляйте, аналізуйте, шукайте прихований зміст.

  • ДІВА

Використовуйте свій вплив на всіх своїх знайомих, приятелів та інших людей, які зібралися навколо вас – ви здивуєтеся, наскільки приголомшливих практичних результатів ви зможете досягти у ролі керівника та організатора. Хороший період для маркетингових досліджень, великомасштабної реклами вашої діяльності та для обґрунтованого ризику. Якщо ж ви шукаєте роботу, то зумівши як слід подати себе, ви маєте шанс отримати навіть значно привабливі умови, ніж ті, на які сподівалися.

  • ТЕРЕЗИ

У вас багато різних справ, зосередитися на чомусь одному дуже непросто, але все ж таки необхідно якось прояснити ситуацію. Найімовірніше, деякі з ваших занять втратили сенс і вже не так вас турбують. Розлучившись з ними, ви отримаєте запас сил і часу, необхідний, щоб перевести справи, що залишилися, на якісно новий рівень. Гарний час для відновлення співпраці з давніми партнерами, подорожей та спілкування з іноземцями, водночас неважливо, чи подорожуєте ви у справах чи просто відпочиваєте.

  • СКОРПІОН

Підвищена романтичність і популярність у представників протилежної статі може завадити вам зосередитися на справах. Можливі зміни у прихильностях та дружніх взаєминах. Багато можливостей, що хвилюють – і навіть занадто багато, тому складно зробити вибір. Зараз вам достатньо і того задоволення, яке приносять вам свіжі враження. Подорожуйте, зустрічайтеся з новими людьми, куштуйте незнайомі страви. Ви відчуєте, що світ став просторішим і цікавішим.

  • СТРІЛЕЦЬ

Ви розумієте, як багато довкола вас потенційних партнерів, і вам хочеться взяти від життя максимум можливого. Велика кількість цікавих справ і захоплень будуть тягнути вас у різні боки. Намагайтеся не надто поспішати, а то як би потім не довелося пошкодувати про прийняті поспіхом рішення. Сприятливий тиждень для творчих людей, які шукають нові засоби самовираження. А ті особи, чия робота пов’язана з відповідальністю та встановленим порядком, можуть вирішити, що весь світ поринув у хаос.

  • КОЗОРІГ

Вам уже починало здаватися, що світ не має меж і що все в ньому можливо, проте зараз ви все частіше натикаєтеся на обмеження та розумієте, що будь-яка свобода має межі. Ймовірно, роль цього тижня у вашому житті полягає в тому, щоб трохи приземлити вас, дати зрозуміти, що на бігу багато не зробиш і що час від обіцянок і прекрасних задумів перейти, нарешті, до справи. Продуманий план допоможе вам нічого не забути і зосередитися на справі, що незабаром принесе вам бажаний матеріальний результат.

  • ВОДОЛІЙ

Ви отримаєте багато задоволення, вирушивши в подорож із коханою людиною або з компанією хороших друзів, однак намагайтеся обмежити витрати, як би це не було важко. У професійній сфері все дуже нестабільно, але зараз важливо не квапити події та зайняти вичікувальну позицію. Якщо вам пропонують вищу посаду або взяти серйозну відповідальність, попросіть відтермінувати рішення до середини наступного місяця. А ще ліпше – йдіть на тиждень у відпустку.

  • РИБИ

Дуже неспокійний тиждень, багато метушні і різних справ, часто несумісних одна з одною. Мабуть, ліпше поки що залишити ті справи, які потребують уваги та зосередженості. Найкраще – займіться рекламою свого бізнесу, їздіть на виставки та конференції, більше подорожуйте. Можливі проблеми в тих боках вашого життя, де потрібна надійність і сталість – наприклад, у подружніх стосунках. Уникайте ухвалення рішень, розрахованих на тривалий період часу: ви зараз надто погано уявляєте, що на вас чекає за поворотом.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено