Івано-Франківськ

На півдні окупанти застосують дрони “Ланцет”, які скидають вибухівку

Обстановка на південнобузькому напрямку - складна, проте контрольована.

На півдні окупанти застосували ворожі дрони "Ланцет", які можуть скидати вибухівку

На півдні ворог продовжує мінування напрямків можливого наступу наших військ та завдає руйнувань критичній інфраструктурі. Облаштовує оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, пише ПІК.

Протягом минулої доби агресор завдавав ударів по Миколаївщині, обстрілював нещодавно звільнені населені пункти Бериславського району Херсонщини вздовж лінії розмежування військ.

“Ворог активно проводить повітряну розвідку, в тому числі використовує і безпілотники ударного типу, які повертаються на базу. Але в ході виконання розвідзавдання, такі ворожі дрони, як «Ланцет», ще й скидають на об’єкт ураження вибухівку. Саме так атаковано ворогом 31 жовтня Миколаївський район. Людських втрат нема”, – йдеться у повідомленні.

Надвечір, 31 жовтня ППО у небі над Бериславським районом Херсонщини знищили 2 ворожих ударних гелікоптера Ка-52 “Алігатор”.

 “Наша армійська авіація влучно атакувала скупчення особового складу окупантів на опорному пункті противника в Снігурівці на Миколаївщині. Артилеристи та ракетники  протягом дня завдавали ударів по позиціях ворога та районах зосередження ворожих сил. Як наслідок, вороже військо зменшилось на 21 рашиста”, – додають у командуванні.

До слова, у Чорному морі росіяни утримують 7 кораблів та один носій високоточних крилатих ракет, споряджених вісьмома “Калібрами”.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено