Івано-Франківськ

У вагоні були її діти: у Польщі відчайдушна українка 3 кілометри бігла за потягом

Жінка разом з трьома дітьми віком 5, 7 і 10 років їхала потягом з Перемишля до Варшави. 

У вагоні були її діти: у Польщі відчайдушна українка з кілометри бігла за потягом

У Польщі 36-річна українка пробігла за потягом залізничними коліями майже 3 кілометра. На одній із станцій вона ненадовго вийшла на перон, не взявши ні телефону, ні документів і потяг раптово рушив. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Не гаючи жодної хвилини, українка почала бігти за потягом, у якому залишилися її діти. Зрештою вона пробігла майже 3 км, допоки на місце не приїхала поліція. Спочатку мати не змогла заспокоїтися і пояснити поліцейським, що вона робила на коліях”, – йдеться у повідомленні.

Лише через кілька хвилин українка повідомила, що в поїзді, який вона намагалася наздогнати, були її діти. Правоохоронці швидко вийшли на контакт із співробітниками охорони колій і дізналися, що потяг має зупинитися в місті Радом.

У цей час працівники залізниці опікувалися дітьми, які залишилися у потязі. Матері також дали можливість поговорити з дітьми по телефону та заспокоїти їх. У результаті українку довезли залізничної станції в Радомі, де вона зустріла дітей і вирушила з ними до Варшави. 

Нагадаємо, раніше у Польщі загинув 59-річний заробітчанин з України. Підіймач, на якому він працював раптово впав з 15-метрової висоти.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено