Івано-Франківськ

Костюми радіаційного захисту, панорамні маски та обладнання: на Прикарпаття передали гуманітарну допомогу з Європи

Німецька благодійна організація «Netzwerk Maidan» на базі ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ передала гуманітарну допомогу з Європи.
313427743 624121459498664 5753817510299647603 n scaled
Для Івано-Франківського обласного центру МОЗ засновник БО Мережа Майдан Норберт Кале передав 20 сучасних костюмів радіаційного захисту ProChem II 3s і 15 панорамних масок з фільтрами до них DIRIN 500. В час, ядерної загрози та радіаційної небезпеки, такий спецодяг медикам вкрай потрібний.

«Ми знаємо, що зараз в Івано-Франківську є багато переселенців, які приїхали сюди без речей та найнеобхіднішого. Тому, ми привезли багато теплого одягу. Солідарність нашого населення з Україною дуже висока. Ми будемо надалі різними способами допомагати цій незламній державі. А перемога України стане перемогою всієї Європи», – розповів представник БО «Мережа Майдан» Норберт Кале

За словами головного державного санітарного лікаря області Руслана Савчука – це чергова допомога від німецьких волонтерів.
«Наші колеги з Німеччини нам, як друзі. За що ми щиро вдячні. А за кожен отриманий вантаж вони мають зворотню інформацію. Медикаменти і лікарські препарати разом з автівками швидкої допомоги будуть доставлені в регіони де їх найбільше потребують. Це вже три авто від наших колег з Німеччини. Перший автомобіль від цієї організації – Мерседес Спрінтер, який ми влітку передали в зону бойових дій. В час, коли ворог щодня намагається нас знищити, така підтримка від справжніх друзів України вкрай необхідна. Окремо хочу нагадати, що ця взаємодія відбувається за підтримки міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка», – Руслан Савчук генеральний директор ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ України»
Частину європейської допомоги відразу передали в дитяче відділення Івано-Франківського обласного фтізіопульмгонологічного центру. Також три сучасні гінекологічні крісла та частину медикаментів передали в КНП «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради».
Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegra

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено