Івано-Франківськ

Писав у Viber нецензурні слова вчителям: на Тернопільщині оштрафували маму шестикласника

Заяву до поліції написав директор школи і подав її 22 вересня цього року.
Писав у Viber нецензурні слова вчителям: на Тернопільщині оштрафували маму шестикласника

Фото ілюстративне.

На Тернопільщині, у Підволочиській громаді суд призначив 850 грн штрафу матері шестикласника, який надсилав учням та вчителям нецензурні повідомлення. Поліцейським школяр пояснив, що вчиняв так «заради розваги». Оскільки йому ще не виповнилось 14 років, за булінг судили не його, а матір. Про це пише ПІК з посиланням на Zaxid.net

Один з однокласників хлопця розповів, що 22 вересня йому на Viber прийшло повідомлення, що незабаром “зламають його дані”, також у повідомленнях була нецензурна лайка з приниженнями. Згодом до нього зателефонував однокласник і сказав, що так він пожартував. Подібні повідомлення отримувала ще одна учениця шостого класу.

“Вчителька географії, яка 15 вересня проводила дистанційне заняття, розповіла, що хлопець під’єднався до уроку та надсилав у чат нецензурні повідомлення”, – йдеться у повідомленні.

До суду матір хлопця не прийшла. Вона подала письмову заяву, що визнає провину і попросила суд обмежитись мінімальним покаранням. Також запевнила, що провела з сином виховну бесіду. Про жінку відомо, що вона характеризується винятково з позитивного боку, має авторитет у селі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено