Івано-Франківськ

На сьогодні майже половина об’єктів по всій Україні підключені до тепла, — Прем’єр-міністр

Це школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

thumb 195682 820 360 0 0 auto scaled

Сьогодні майже половина об’єктів по всій Україні підключені до тепла. Це школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки, про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Уряду.

«Найбільше в Житомирській, Закарпатській та Харківській областях. У Києві наразі опалюється 78% будівель», — зазначив очільник Уряду.

Денис Шмигаль підкреслив, що в підземних газосховищах накопичено 14,5 млрд кубів газу. Враховуючи очікувані зарубіжні поставки, цих обсягів вистачить, аби пройти опалювальний сезон.

«Ми готуємося до будь-яких сценаріїв. Накопичуємо обладнання для генерації енергії у разі надзвичайних ситуацій. Вчора провели координаційну нараду зі структурами ООН та USAID. Говорили про підготовку до зими. Від донорів вже отримали 700 генераторів. Ще 900 буде доставлено від них найближчим часом», — повідомив Прем’єр-міністр.

Очільник Уряду також підкреслив, що в контексті підготовки й проходження опалювального сезону було ухвалене важливе кадрове рішення — призначення Олексія Чернишова головою правління НАК «Нафтогаз України».

Як писала ПІК, новопризначеним головою правління НАК «Нафтогаз України» став Олексій Чернишов.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено