Івано-Франківськ

У МЗС України відреагували на визнання Ірану у постачанні дронів Росії

У МЗС України наголосили, що у Тегерані мають усвідомлювати про наслідки співучасті в злочинах агресії РФ проти України.

dscf0073 3 1300x820 scaled

Як повідомлялося, глава МЗС Ірану публічно визнав, що Тегеран передавав бойові дрони РФ нібито за кілька місяців до її повномасштабного вторгнення в Україну. Раніше Іран всіляко спростовував постачання озброєння Росії, яке вона використовує у війні.

Речник у МЗС України Олег Ніколенко відреагував на визнання Ірану у постачанні дронів Росії.

“Іранський міністр принагідно поширив інсинуації про начебто відмову української сторони від зустрічі з іранськими експертами під тиском західних партнерів. Україна навчена довіряти лише фактам. Тому МЗС на чолі з Дмитром Кулебою, а також в тісній координації з українськими причетними відомствами, продовжуватиме вживати максимально жорстких заходів, аби унеможливити використання Росією іранської зброї задля вбивств українців та знищення нашої критичної інфраструктури”, – написав Ніколенко.

У МЗС України наголосили, що у Тегерані мають усвідомлювати, що наслідки співучасті в злочинах агресії РФ проти України будуть набагато масштабнішими, аніж вигода від підтримки Росії.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено