Івано-Франківськ

Щоб міг ходити: у Львові пересадили нерв пораненому 25-річному військовому (ФОТО)

Ця операція стала для Олексія десятою і, як сподіваються лікарі, заключною.

Щоб міг ходити: у Львові пересадили нерв пораненому 25-річному військовому (ФОТО)

У Львові лікарі пересадили нерв захиснику, аби повернути йому можливість ходити. Вони взяли по нерву з обох гомілок та вшили їх на місце розірваного в ділянці стегна. Про це повідомляє Перше медичне об’єднання Львова у Фейсбук, пише ПІК.

“25-річний Олексій Свинар – родом з Харкова. Разом із батьком він пішов добровольцем на війну вже наступного дня після повномасштабного вторгнення. Служив на Ізюмському напрямку. Там же, поблизу села Краснопілля, чоловік отримав поранення”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок отриманої травми йому паралізувало кінцівку. Спершу – низка операцій в лікарнях Краматорська, Дніпра та Тернополя. Загалом – 9 хірургічних втручань. Далі – тривалий період лікування через загноєння рани. І лише тепер – реконструктивна операція – аутотрансплантація.

“Уже наступного дня після пересадки пацієнт почав відчувати нервове посмикування в нозі. І хоча зараз йому ще не можна підніматись з ліжка та ворушити кінцівкою, лікарі кажуть: відчуття в нозі свідчить про початок регенерації. Та сам пацієнт сподівається, що зовсім скоро стане на ноги”, – додають медики.

Після одужання воїн хоче повернутись у свій бойовий підрозділ, аби продовжити боронити Україну на передовій.

Щоб міг ходити: у Львові пересадили нерв пораненому 25-річному військовому (ФОТО)

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено