Івано-Франківськ

ТОП 5 сайтів для пошуку роботи у Польщі

Layboard.com - Універсальний сайт для швидкого пошуку вакансій. На ньому представлені пропозиції для мігрантів з досвідом роботи та без нього.

rfgr45

Польща – країна Європи з найбільшою кількістю різноманітних вакансій для мігрантів. Для українців, як приклад, і для грузинів чи вірменів діє спрощена система отримання посади та можливість підписання першого договору до 6 місяців. Щоб знайти гідну пропозицію, краще використовувати сайти, які працюють по аналогії з дошкою оголошень.

Найкращі сайти для пошуку роботи в Польщі

  1. Layboard.com – Універсальний сайт для швидкого пошуку різноманітних вакансій. На ньому представлені пропозиції для мігрантів з досвідом роботи та без нього. Якщо іноземець тільки новачок, то для нього сайт стане ідеальним рішенням. Ресурс не вимагає авторизації, та реєстрація суттєво спрощує доступ до всіх пропозицій, які вже були переглянуті. Актуальні вакансії публікуються першими, а тому користувач ресурсу завжди бачить свіжі пропозиції. Сайт має доволі простий фільтр пошуку. Додатково можна знайти цікаву та корисну інформацію, як швидко та з гарантією безпеки знайти першу роботу у Європі, особливо в Польщі.
  2. Pracuj.pl – ще один варіант, як швидко знайти роботу в Польщі. Завдяки його простоті та великій кількості пропозицій, саме Pracuj.pl використовують поляки. Мовна панель також польська, та можна перший час використовувати автоматичний переклад пошукової системи. Знання польської мови не завжди є обов’язковим, особливо для роботи на виробництві, та мовні навички стануть великою перевагою для мігранта, котрий шукає високооплачувану роботу в Польщі. Серед переваг ресурсу – частіше пропозиції публікують середні та великі фірми, які не пропонують нелегальні способи працевлаштування. Потік вакансій також величезний, а тому доведеться доволі швидко реагувати на нові публікації.
  3. OLX.pl працює, як українська версія сайту. Крім пропозицій по роботі на ньому вдасться знайти майже будь-який товар. Ресурс дозволяє як викласти своє резюме, так і подивитися пропозиції працедавців. Сайт відрізняється простотою інтерфейсу та великою кількістю актуальних оголошень. Вакансії публікують для досвідчених робітників та новачків. Найчастіше OLX.pl використовують невеликі фірми. У них менше вимог та середні заробітні плати для мігрантів.
  4. Linkedin – ще один портал з великою кількістю країн, де можна знайти роботу з високою зарплатою. На ньому вдається знайти достатньо пропозицій працевлаштування в Польщі. Якщо у мігранта є досвід чи спеціальність, Linkedin стане у пригоді. Не дивлячись на велику кількість пропозицій, сам ресурс доволі простий та зрозумілий. При необхідності, щоб мати швидкий доступ до оголошень, можна пройти таку ж швидку реєстрацію. Мігрант, що шукає роботу, також просто публікує свою пропозицію. Важливою є можливість підібрати різні міста Польщі, враховуючи ціну на житло та продукти.
  5. Golden Line являється польським ресурсом, та він не пасе задніх. Ресурс пропонує різноманітні оголошення та надає всю необхідну інформацію. На головній сторінці є простий фільтр для пошуку. Достатньо ввести назву міста чи вакансію. Пошук також проводиться по ключовому слову. На сайті вдасться створити публічне резюме та чекати поки польський працедавець сам зв’яжеться та запропонує вакантне місце. Ресурс ще називають мережею, куди вдасться додати друзів.

Робота в Польщі надає багато можливостей та дозволяє заробляти. Адаптація в європейській країні проходить простіше через схожість культур, а ціни на продукти та житло більш ніж демократичні. Мігранту, який збирається на трудову діяльність до країни, потрібно знати хоча б одну іноземну мову, наприклад, англійську.

Рейтинг був складений при підтримці сайту – inkorr.com

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено