Івано-Франківськ

9 листопада ЗСУ взяли під контроль 12 населених пунктів на Херсонщині, – Залужний

На Херсонському напрямку з 1 жовтня просування наших військ в глибину оборони противника складає до 36,5 км.

2753996

Протягом минулої доби (ред. дев’ятого листопада) на напрямку Петропавлівка-Новорайськ підрозділи Сил оборони просунулись на 7 км, взяли під контроль 6 населених пунктів, повернули Україні до 107 кв км території. На напрямку Первомайське-Херсон ми просунулись на 7 км, взяли під контроль 6 населених пунктів, площа звільненої землі – 157 кв км.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, пише ПІК.

“Так, на Херсонському напрямку з 1 жовтня просування наших військ в глибину оборони противника складає до 36,5 км, загальна площа відвойованої території сягає до 1381 кв км, відновлено контроль над 41 населеним пунктом”, – додав він.

Головнокомандувач ЗСУ повідомив, що безпосередньо на Херсонському напрямку Сили оборони України зруйнували логістичні шляхи та систему забезпечення, порушили систему управління військами противника. Тим самим не залишили ворогу іншого виходу, ніж вдатися до втечі.

Також Залужний зазначив, що наразі не можуть підтвердити або спростувати інформацію про так зване виведення російських окупаційних військ з Херсону.

“Ми продовжуємо ведення наступальної операції відповідно до свого плану. За кожним так званим «жестом доброї волі» противника стоять колосальні зусилля наших військ.  Так само як ворог відходив з Києва та Харківщини, залишав острів Зміїний, ймовірний вихід із Херсону – це результат наших активних дій”, – зазначив Головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено