Івано-Франківськ

У Калуші деяким споживачам централізованого опалення не включили його: причина

Опалювальний сезон у місті розпочали в середу, 9 листопада.

У Калуші 2/3 споживачів централізованого опалення опинилися під загрозою зриву опалювального сезону: причина

У Калуші з метою моніторингу процесу запуску тепла до споживачів, 10 листопада відбулося засідання міського оперативного штабу. Директор КП “Калуська енергетична компанія” Петро Шевчук зазначив, що підприємство невідкладно приступило до процесу запуску тепла, до котелень подано газ, а до вечора тепло має дістатися до відповідних приміщень. Про це повідомляє Калуська міська рада, пише ПІК.

“Однак, незрозумілим залишається питання про початок запуску теплоносія від філії «Калуська ТЕЦ» ТзОВ «Костанза», які на засідання оперативного штабу не з’явилися. І така ситуація не може не насторожувати, бо з невідомих нам причин комунікація з керівництвом філії «Калуська ТЕЦ» ТзОВ «Костанза» раптово припинилась”, – йдеться у повідомленні.

Офіційні листи, що надсилалися електронною поштою, якими повідомляли підприємство про ухвалене рішення виконкому щодо початку опалювального періоду, запрошували на засідання оперативного штабу – ігноруються. І необхідних дій для запуску теплоносія з боку теплоцентралі також не спостерігається (хоча ТЕЦ має вже потрібний обсяг ресурсів, щоб розпочати опалювальний період).

“Оскільки ситуація критична (2/3 споживачів централізованого опалення опинилися під загрозою зриву опалювального періоду – заклади соціальної інфраструктури, житлові будинки тощо), оперативний штаб  звернувся до обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, обласної та районної військових адміністрації, Ради оборони області та до Калуського міжрайонного відділу Служби безпеки України про вжиття відповідних заходів”, – додають у міській раді.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено