Івано-Франківськ

Українська авіація протягом доби завдала по ворогу 16 ударів, – Генштаб

Протягом неділі, 13 листопада росіяни завдали 1 ракетний та 6 авіаційних ударів, здійснили понад 14 обстрілів з реактивних систем залпового

315197785 457441053235645 3965493799118625706 n scaled

Під ураження потрапили 10 районів зосередження російських вояк, озброєння та військової техніки, а також 6 позицій зенітно-ракетних комплексів противника.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне із звернення:

  • Противник зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, продовжує обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Водночас, веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
  • Щоб поповнити втрати ворог продовжує підготовку мобілізованих у військових навчальних закладах, центрах підготовки та подальше переміщення цих осіб до районів ведення бойових дій.
  • У звільнених населених пунктах Херсонської області тривають стабілізаційні заходи.
  • Відзначається нарощення угруповання окупаційних військ в районі Мелітополя Запорізької області. По периметру міста будуються укріплення та фортифікаційні споруди. Цивільним заборонено наближатись до району аеродрому. До міста прибувають колони зі сторони міста Токмак.
  • В тимчасово зайнятих ворогом населених пунктах Каховка, Таврійськ і Нова Каховка Херсонської області спостерігається зменшення кількості особового складу противника. У містах залишається мінімальна кількість окупантів, по вулицях пересуваються патрулі.
  • Українські підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління та 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено