Івано-Франківськ

266 доба війни в Україні: українські воїни відбили атаки окупантів на Донбасі

Розпочалася 266 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми не здаємося, а продовжуємо боротися!

266 доба війни в Україні: українські воїни відбили атаки окупантів на Донбасі

Українські воїни за минулу добу, 15 листопада відбили атаки російських окупантів в районах населених пунктів Білогорівка, Курдюмівка, Новокалинове, Веселе, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Новомихайлівка та Времівка Донецької області. Про це вранці, 16 листопада повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Окрім ракетних ударів, ворог не припиняє обстрілювати позиції наших військ та населені пункти по лінії зіткнення. Так , протягом минулої доби, окупанти завдали 43 авіаційних удари та здійснили понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Агресор продовжує обладнувати оборонні рубежі на лівому березі Дніпра і не припиняє наступ на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
  • Після боїв у районі населеного пункту Майорськ, втратив боєздатність 1-й горлівський територіальний батальйон. Втрати у ньому склали понад 50 відсотків вбитими та пораненими, морально-психологічний стан військовослужбовців незадовільний.
  • Авіація ЗСУ вчора завдала по ворогу 14 ударів. Під ураження потрапили 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції зенітно-ракетних комплексів противника.
  • Воїни українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили 3 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, станцію радіоелектронної боротьби та склад боєприпасів окупантів.

Нагадаємо, що вчора, 15 листопада росія завдала масованого ракетного удару по території України. 10 мільйонів українців залишилися без електропостачання. Наразі енергетики продовжують відновлювальні роботи. Окупанти випустили по Україні понад 90 ракет, 73 з яких збила наша ППО.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено