Івано-Франківськ

Окупанти на головних напрямках більше не штурмують: головне від Генштабу

Триває 271 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково переможемо!

Окупанти на головних напрямках більше не штурмують: головне від Генштабу

Окупанти на головних напрямках більше не штурмують, а ЗСУ трощать їхні пункти управління. Про це ввечері, 21 листопада повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та ще кількох ключових напрямках загарбники стали до оборони і завдають терористичні удари по населених пунктах.
  • За поточну добу противник завдав один авіаційний, 2 ракетні удари та здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення.
  • На Криворізькому та Херсонському напрямках противник створює ешелоновану систему оборони, удосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів, не припиняє артилерійські обстріли позицій наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро.
  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.
  • У прикордонних районах Брянської та Курської областей противник продовжує утримувати окремі підрозділи своїх військ.
  • У тимчасово окупованому Криму зірвано плани загарбників з так званої мобілізації – представники «військкоматів» та «поліції» розпочали полювання на місцевих з метою вручення повісток під підпис.
  • Авіатори ЗСУ протягом поточної доби завдали удару по району зосередження противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено